Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2009. február 14., szombat

Sikerült-e már elsajátítanod az egyik alapvető MLM képességet?

Bizonyára már tudod rólam azt, hogy rendkívül kedvelem az internetet, és igazán örömömet lelem az internetes eszközök alkalmazásában és az MLM tevékenység megkönnyítését szolgáló AUTOMATA rendszerek megalkotásában.

Most azonban őszintén be kell vallanom egy dolgot...

Nincs az a rendszer vagy automatizálási folyamat, amely teljes mértékben képes lenne helyettesíteni egy dolgot, amit minden profi MLM-ezőnek szükséges elsajátítania ahhoz, hogy ennek az iparágnak egyik kiváló vezetőjévé válhasson.

Természetesen a csoportunk tagjaival együtt mi már képesek vagyunk arra, hogy - szinte automatikusan - toborozzunk munkatársakat a hálózatunkba.

Igen, én is beszámolhatok arról, hogy van már néhány olyan munkatársam a csoportunkban, aki úgy csatlakozott a hálózatunkhoz, hogy telefonon egy szót sem kellett nekem vele személyesen váltanom.

Igen, ez ma már többek számára realitás.

DE... mindemellett vannak még bizonyos korlátok!

Elmondhatom, hogy jó néhányan vannak olyanok, akik egyszerűen egy forintot sem hajlandók senkinek a számlájára sem átutalni, vagy bárkinek is a hálózatához csatlakozásról dönteni anélkül, hogy előbb telefonon ne váltanának vele néhány szót.

A helyzet az, hogy amennyiben valaki az MLM vállalata LEGEREDMÉNYESEBB HÁLÓZATÉPÍTŐINEK körébe szeretne bekerülni, KÉNYTELEN jártasságot szerezni az érdeklődőkkel való kapcsolatteremtés, önmaga megfelelő pozícionálása és a másokkal való telefonbeszélgetések lebonyolítása területén.

Most már bevallhatom, hogy annak idején - kb. 14 évvel ezelőtt - én kifejezetten irtóztam attól, hogy bárkivel is telefonon beszéljek az MLM vállalkozási lehetőségünkről azzal a céllal, hogy rábeszéljem az illetőt arra, hogy lépjen be a hálózatunkba. (Néhány lecsapott telefont követően napokon keresztül a "padlón voltam", és nem tudtam magamat rávenni arra, hogy a "névlistámon" lévő ismerőseim közül egy újabb személyt felhívjak.)

Mondanom sem kell, hogy mennyire "megváltást" jelentett számomra az internet megjelenése! Azonnal "leesett nálam a tantusz", hogy egy olyan eszközre sikerült rábukkannom, aminek segítségével előállíthatok egy olyan helyzetet, ahol kizárólag csak az általam érdekesnek tartott téma iránt érdeklődőkkel lesz alkalmam "összetalálkozni". Ráadásul ezt olyan módon tehetem meg, hogy ők fognak nálam jelentkezni, ahelyett, hogy nekem kellene kezdeményeznem az ismerkedést.

Be kell vallanom, hogy abban az időben meg sem fordult a fejemben az, hogy az internetnek köszönhetően még arra is lehetőségem lesz, hogy jövedelemre tegyek szert csupán abból, hogy a tevékenységem iránt érdeklődőket tájékoztatom a lehetőségeikről.

Nem véletlen tehát, hogy az első adódó alkalommal, teljes erőbevetéssel elkezdtem minden lehetséges ismeretet megszerezni az internetes eszközök MLM-ben való alkalmazhatóságával kapcsolatban.

Azonban hamarosan rájöttem arra, hogy mégsem lehet ezt a tevékenységet 100 %-ban automatizálni.

Ez a tevékenység jelenleg és a jövőben is a KAPCSOLATÉPÍTÉSEN fog alapulni.

Amennyiben bárki igazán sikeres szeretne lenni az MLM-ben, el kell sajátítania az internet alapú termékforgalmazás és munkatárs toborzás fortélyait, méghozzá profi szinten!

Mindazok számára, aki elszánták magukat arra, hogy mesterei lesznek az online MLM-ezésnek szeretném a figyelmébe ajánlani a legújabb e-bookomat - Online MLM 2.0 -, melyben a legfontosabb alapelvek mellett számos jól hasznosítható gyakorlati tapasztalatomról adok ismertetést.

Nézd meg ezen az oldalon található tájékoztatómat és dönts belátásod szerint:
http://mlmsikertitkok.hu/online-mlm-2-0.htm

Emlékeztetésként szeretném az alábbi idézetet a figyelmedbe ajánlani:

"Az egyetlen fenntartható, előny versenytársaiddal szemben az,
ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők."
(Arie De Geus)

Nincsenek megjegyzések: