Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2007. október 31., szerda

A legjobb MLM vállalat! A legjobb üzleti vállalkozás!

Kíváncsi vagy rá, hogy melyik a legjobb MLM cég, és melyik a legjobb MLM üzleti vállalkozás?

Nos, az az igazság, hogy nincs olyan MLM vállalat, amelyik mindenki számára a legjobban megfelelne!

Vannak olyan MLM cégek, amelyek az iparág legjobbjai közé tartoznak, az elért éves forgalom értéke, illetve a termékforgalmazók száma alapján, de mindennek semmik köze sincs ahhoz, hogy ki milyen egyéni sikerek elérésére képes az MLM-ben.

Ez lehet, hogy nem éppen illik bele az eddig kialakított elképzelésedbe, de ez az őszinte igazság.

Szeretnéd megtudni azt, hogy miért mondták neked azt, hogy az MLM vállalatod és a termékei mennyire csodálatosak?

Leginkább azért, hogy minél előbb írd alá a megállapodási szerződésedet, addig amíg a lelkesedésed elég magas szinten van, és hozd meg a felsővonalad számára is kedvező döntésedet, mielőtt időd lenne logikai érvek figyelembevételével is átgondolni a helyzetet.

Ha módod lett volna logikusan áttekinteni a kapott információkat rájöhettél volna te is, hogy az olyan tényezőknek, mint, hogy mennyire csodálatosak a termékek, az MLM cég, a jutalékrendszer, és hasonló dolgok, nem sokat jelentenek a sikered szempontjából. A helyzet az, hogy a vállalkozásodat nem másnak, hanem NEKED kell tudnod felépítened.

Mivel már jónéhány éve benne vagyok ebben a szakmában, sokszor volt alkalmam "MLM Eötvös bohócokkal" összetalálkozni.

Tudod ez az az MLM-ező fajta, amelyik csatlakozik egy MLM vállalathoz, melynél ugyan elér némi sikert, de aztán a következő legfrissebb ajánlat hallatára azonnal átmegy oda, azt gondolván, hogy a szomszéd legelőjén a fű mindig zöldebb… Az eredmény persze az, hogy ezek az emberek állandóan újrakezdik a hálózatuk építését, és folyton azon csodálkoznak, hogy nekik miért nem megy az MLM üzleti vállalkozásuk.

Szüntelenül azt a vállalatot, terméket és lehetőséget keresik, amely meghozza majd számukra az óhajtott sikert, és nem akarják tudomásul venni, hogy a sikerüket nekik kell megcsinálniuk.

Fontos megjegyezni, hogy a fű soha sem zöldebb a szomszédunk legelőjén!

És a füvet mindenhol időnként le kell nyírni! A VALÓDI különbség az alkalmazott fűnyíró gép minőségben rejlik, és abban AHOGYAN ezt a fűnyíró gépedet használod. Ez a siker titka!

Másként is megfogalmazva: Az MLM-ben a siker NEM azon múlik, hogy mennyire csodálatos egy adott MLM vállalat, és milyen kiemelkedő helyet foglal el az iparágon belül, hanem azon, hogy te mennyire jól végzed a munkádat, és milyen eszközöket használsz. Vagyis az EREDMÉNYESSÉGED és a szakmai jártasságod játszik igen nagy szerepet ebben.

Amennyiben képes vagy az üzleti vállalkozásodat rendkívül hatékonyan népszerűsíteni, akkor egyaránt sikeres lehetsz, egy éppen most induló, vagy egy éppen a csúcson lévő MLM vállalatnál is. A vállalat kiemelkedő helyezésének kevés szerepe van a te sikeredben, bármennyire is próbálják ezt veled elhitetni.

Csak egy vállalatról van szó a sok közül. Te vagy az, aki azt sikeressé teheti! A hagyományos vállalatoknál ugye soha sem látsz olyant, hogy az alkalmazottak annyira rajonganának azért a vállalatért amelynél jelenleg alkalmazzák őket? Miért van ez így? Azért mert ők leginkább a saját eredményeikért és a kapott fizetésükért tudnak csak igazán lelkesedni.

A vállalatok jönnek és mennek. Az emberek viszont maradnak és kitartanak. Jobban teszed, ha előbb embereket gyűjtesz magad köré, akik kitartanak melletted, MIELŐTT csatlakoznál egy MLM vállalathoz.

Hozd létre a saját ismerőskörödet, melynek tagjai téged véleményvezérnek fogadnak el egy adott szakmai területen.


Az a lényeg, hogy te mit csinálsz, miért és hogyan csinálod, ugyanis ez fog majd téged valóban egy sikeres független MLM vállalkozás tulajdonosává tenni.

Tehát nem érdemes annyira felizgatnod magad az MLM céged történetével, értékesítési eredményeivel és a többi vállalat között elfoglalt helyezésével. Ami igazán számít az az, hogy te mit vagy képes az asztalra letenni, és mennyire vagy eredményes abban, amit csinálsz. A termékforgalmazók egyéni sikerei nélkül az MLM vállalatok sehol sem lennének.

Az a lényeg, hogy neked milyen kapcsolatot sikerül kialakítanod a csoportod tagjaival és az ügyfeleiddel, te egyénileg milyen sikerek elérésére vagy képes, és mennyire tudsz segíteni a csoportod tagjainak abban, hogy ők is sikeresek legyenek.

Ez azt jelenti, hogy leginkább önmagadon kell dolgoznod, és a hangsúly az általad alkalmazott módszerekre és eszközökre érdemes helyezni.

Szerezd meg a sikeres üzletépítésedhez nélkülözhetetlen magas szintű képzéseken megkapható ismereteket és jártasságokat, mielőtt még a versenytársaid vagy a keresztvonalaid tagjai ezt meg teszik.

Érdemes megszívlelni Robert Kiyosaki tanácsát:

„Ha abbahagyod a tanulást,
a pénzed azé lesz, aki tovább tanul.”

Nincsenek megjegyzések: