Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2007. november 8., csütörtök

A képzések ereje

Valahányszor beleolvasok egy napilap, vagy folyóirat online változatába, mindig jóérzéssel tölt el, hogy már sikerült rátalálnom az adottságaimnak legmegfelelőbb jövedelemszerző - kapcsolati marketinges - tevékenységre.
Minden nap újabbnál újabb történetekről értesülhetünk, amelyek úgy a vállalati, mint a politikai vezetők etikátlan magatartására világítanak rá. Mindezek a vétségek és hibás döntések, a családjaik megélhetéséért keményen és becsületesen dolgozók százezreinek az életére vannak kihatással.


Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is érdeklenek engem a világesemények negatív vonatkozásai? Természetesen ez így nem igaz! Hiszen állandóan keresem a lehetőségeket, melyek a vállalkozásom szempontjából előnyös helyzetet teremtenek számomra.

A már eddig megismert sikerelvek ismeretében elmondhatom, hogy mindaz, amit jelenleg fel tudunk mutatni, az nem más mint az elmúlt időszakban megalkotott gondolataink, átélt érzelmeink és elvégzett cselekedeteink közvetlen eredménye.

És mindaz, amit a jövőben el fogunk érni, az ettől a pillanattól kezdődően megalkotott gondolataink, átélt érzelmeink és megvalósított cselekedeteink törvényszerűen bekövetkező eredménye lesz.

Az emberek lelkében parázsló sikervágyat és elszántságot kell képesnek lennünk lángra lobbantani az általunk felfedezett lehetőség intelligens és könnyen érthető bemutatásával. A saját vágyunk, hitünk és újfajta vállalkozásunkról szóló információnak másokkal történő önzetlen megosztásával, mindehhez hatékony segítséget nyújthatunk.

A folyamatos önképzésünk melletti elkötelezettségünk egyik részét a közvetlen és tágabb környezetünk eseményeire való odafigyelés képezi.
Miközben folyamatosan törekszünk a kapcsolati marketing jövőjére vonatkozó meggyőződésünk, és az önmagunkba vetett bizalmunk megerősítésére, egyúttal egy mások számára hozzáférhető erőforrás létrehozásán is tevékenykedünk.

Ez az erőforrás mi magunk vagyunk!

Emberek ezrei szeretnének velünk összetalálkozni. Egy olyan dologra jöttünk rá, amit ők is meg akarnak ismerni. Élj az alkalommal! Oszd meg másokkal is az információidat erről a lehetőségről!

Engedd szabadjára a fantáziádat, és bővítsd tovább az ismerőseid körét, akikre befolyás tudsz gyakorolni! És ne felejtsd el, ha képezed magad, mindent meg tudsz változtatni a környezetedben!

"A kapcsolati marketing egy olyan szakma, amelyben azzal kereshetsz pénzt, hogy pozitív változást idézel elő mások életében."

Nincsenek megjegyzések: