Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2009. október 15., csütörtök

Találd meg a neked való kommunikációs eszközöket és módszereket!

Ez alkalommal az MLM-ezésnek egy újabb fontos kellékét szeretném bemutatni. Egy olyan "tényezőről" lesz most szó, amely létfontosságú szerepet tölthet be egy MLM vállalkozó életében.

Annak az alapelvnek az elfogadásával gondolom, nincs semmi gondod, hogy egy sikerre vágyó MLM-ezőnek mindenekelőtt igazán JÓL KELL ISMERNIE ÖNMAGÁT!

Ezt követően ki kell tudnod választani, hogy melyik MÉDIUMOT (kommunikációs eszközt) kívánod LEGGYAKRABBAN HASZNÁLNI a tevékenységedben. Ehhez érdemes mérlegelned az általad ismert eszközök előnyeit és hátrányait... majd pedig célszerű kiválasztani közülük azt, amelyik a LEGJOBBAN MEGFELEL a vállalkozásod felépítéséhez.

Mit is értek ez alatt?

Amennyiben számodra nem jelent gondot a másokkal való BESZÉLGETÉSEK KEZDEMÉNYEZÉSE, emellett kiváló adottságaidnak köszönhetően rendkívül eredményesnek mutatkozol az emberek befolyásolásában és meggyőzésében, valamint a velük való kapcsolatépítésben, és a rokonaid, baráti köröd és ismerőseid által alkotott "meleg piacod" tagjai körében folytatott jelöltkutatásban... akkor minden bizonnyal a régimódi MLM iskola marketing trükkjeit alkalmazva, kiemelkedő sikerekre számíthatsz ebben az iparágban.

Ha ismered a módját az ismerősköröd tagjai által szívesen végzett TOVÁBBAJÁNLÁSOK kérésének, és nem jelent gondot neked az, hogy olyan személyeknek kínálgasd a termékeidet, aki erre téged soha sem kértek fel, akkor remélhetőleg egy stabil és jól működő MLM vállalkozást leszel képes létre hozni, azoknak a bizonyos régimódi MLM iskolában oktatott "eladási" praktikákat alkalmazva.

Azonban, ha nem tudod a módját, hogy miként tegyél folyamatosan szert érdeklődőkre az ismerőseid, rokonaid és barátaid által alkotott reménybeli ügyfélkörödből, és ha FOGALMAD SINCS arról, hogy miként kínálgasd a termékeidet olyan személyeknek, aki erre téged soha sem kértek fel, akkor viszont képesnek kell lenned profi módon elsajátítani a marketing tevékenység nélkülözhetetlen tudományos ismereteit.

Erre van ugyanis itt az MLM-ben ma szükség!

Tehát az elérni kívánt célod irányába tett első lépésként, célszerű meghatároznod azt, hogy melyik KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ (médium) felel meg leginkább a személyiségedből fakadó adottságaidnak, valamint hogyan akarod felépíteni az MLM vállalkozásodat.

Mihelyt sikerül egy határozott DÖNTÉST meghoznod ebben a témában, ami természetesen vonatkozhat akár a régimódi- vagy a legkorszerűbb online MLM-re, vagy mind a kettőre... hozzáláthatsz a szükséges INFORMÁCIÓK begyűjtéséhez, amelyek alapján majd elkezdhetsz cselekedni az MLM vállalkozásod létrehozása érdekében.

Mielőtt bármilyen tevékenységben eredményt érhetnénk el, meg kell tanulnunk HOGYAN is érdemes azt egyáltalán csinálnunk.

Amennyiben valakinek hiányosak a marketing ismeretei, és képtelen folyamatosan érdeklődőkre szert tenni, akkor mindenekelőtt EZT az utóbbi készséget érdemes neki elsajátítania.

A megfelelő információk birtokában aztán hozzáláthatunk a napi tevékenységeink elvégzéséhez, amelyek végül majd eredményre fognak vezetni. Ebben az esetben ugyanis már joggal bízhatunk abban, hogy megfelelő figyelemösszpontosítás esetén már az EREDMÉNYESSÉGÜNK is meg fog felelni az elvárásainknak.

A félreértések tisztázása érdekében el kell mondani, hogy amennyiben valaki nem a JÖVEDELEMSZERZŐ TEVÉKENYSÉGEKET hajtja nap, mint nap következetesen végre, akkor annak ellenére, hogy minden energiáját beleadva a képességei határait megközelítve teljesít, mégsem fog egyről a kettőre jutni a vállalkozásában.

Az online MLM-ezők jövedelemszerző tevékenységeiről részletes információkat olvashatsz az Online MLM 2.0 e-bookomban.

Viszont, ha az illető ismeri a legalapvetőbb jövedelemszerző tevékenységeit az MLM-nek, és rendszeresen el is végzi azokat, akkor lehetetlen, hogy ne jelentkezzenek nála az áhított eredmények.

Ez az oka annak, hogy én annyira kedvelem az online MLM-et. Igazán szívesen használom a legújabb internetes eszközöket az MLM hálózatom folyamatos építése érdekében.

Jó érzés ma már arról beszélgetnem másokkal, és a gyakorlatban is bemutatni nekik azt, hogy miként lehet előállítani azt a helyzetet, mintha naponta akár 26-28 órán keresztül személyesen "beszélgetnék" az általam meghatározott feltételeknek megfelelő, remek adottságokkal rendelkező munkatársjelöltjeimmel.

Mára már sikerült olyan látogatottságot létrehoznom a honlapjaimon, hogy a hírleveleimre naponta feliratkozó személyek száma eléri a 8 főt!

Megoldottam azt a kérdést, hogy miként változtassam a honlapjaimra irányított érdeklődőket, hírleveleimre feliratkozókká (vagyis, önként megadatni velük a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat), és azok egy részéből hogyan tegyek szert hálózatépítő munkatársakra vagy vásárlókra.

Számomra valódi "hab a tortán" az, amikor sikerül a hálózatomba nem belépő - de tudásszomjas - érdeklődőimtől is rendszeres, kiegészítő jövedelemre szert tennem. Ez az egyik - meglehetősen kellemes - sajátossága a legkorszerűbb Online MLM tevékenységnek!

A régimódi MLM iskola hívei számára ez az előny - sajnálatos módon - ismeretlen fogalomnak számít...

Az MLM vállalkozásuk felépítésének meggyorsítása érdekében a legújabb kommunikációs eszközök használatának elsajátítására is hajlandó személyek, kellemes meglepetésekre számíthatnak...

Mindazok, akik ismerik a módját annak, hogy éjjel-nappal miként tárják az ajánlatukat a célpiacuk érdeklődői elé, több utcahossznyi előnyre tesznek szert azokhoz képest, akik még mindig csak a rokonaik és ismerőseik névlistájának kín-keserves összeállításánál tartanak. Közülük többen EZT a MÓDSZERT alkalmazzák.

Nincsenek megjegyzések: