Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2009. június 29., hétfő

Hogyan használom az internetet az MLM tevékenységemben?

Egy érdekes statisztikáról értesültem a napokban az egyik külföldi mentorom hírlevelét elolvasva:

Az USA-ban mostanában havonta 600.000 állás SZŰNIK MEG…

ÉS a havonta létrehozott ÚJ VÁLLALKOZÁSOK száma is pontosan ugyanennyi, vagyis 600.000!

Tehát a növekvő munkanélküliség, nem más, mint egyértelmű bizonyítéka az egyre gyorsuló műszaki fejlődésnek. Úgy tűnik, hogy nem kevés személyt sikerült nálunk is olyan szakmákra kiképezni, amelyekre már nincs többé szükség...

Ezzel egyidőben kezd eljönni az ideje azoknak a vállalkozó szellemű egyéneknek, akik képesek gyorsan rájönni arra, hogyan alkalmazzák sikerrel az új műszaki megoldásokat a jelenlegi munkájuk eredményesebb elvégzésére, illetve arra, hogyan találjanak mohó vásárlókat a portékáikra.

Nap mint nap tapasztalhatjuk, miként kezdenek itthon is az emberek tömegesen a különféle online vállalkozások iránt érdeklődni, beleértve a korábban már "elátkozott" MLM-et is! Megfigyelhetjük, hogy aki ma - véletlenül - piramis játéknak nevezi az MLM-et, annak számítani kell arra, hogy egyszerűen ki fogják nevetni... (Gondoltad volna ezt, mondjuk 5 évvel ezelőtt?)

Mindez egy újabb bizonyíték arra, hogy már a közeljövőnk is egészen más, jelenleg még szokatlannak tűnő dolgokról fog szólni!

Nézzük akkor most, hogy MI volt az, ami ALAPJAIBAN megváltoztatta az MLM vállalkozásommal kapcsolatos kilátásimat!

A régi MLM iskola "tanításai" - melyek az ELADÓI mentalitás elsajátítását szorgalmazták - számomra kivitelezhetetlen módszereket jelentettek, és szó szerint kellemetlen élmények sokaságát okozták az életemben.

Nekem a "megváltást" az ügyfélbarát, VONZÓ marketinges szemléletmódot meghonosító, új MLM iskola felfedezése jelentette. Rájöttem, hogy olyan helyzetet vagyok képes előállítani, ahol a velem megismerkedni és beszélgetni akaró személyek folyamatosan jelentkeznek nálam, és vagy arra kérnek, hogy tanítsam nekik is meg, amire nekem már sikerült rájönnöm, vagy pedig egyszerűen csak megvásárolják a termékeinket.

Egy sikeres vállalkozói tevékenységhez számos tényező meglétére szükség van, a marketingtől kezdve a technikai eszközök alkalmazásán és a kapcsolatépítésen keresztül, egészen a szakmai továbbképzésig. Gondolom, azzal már régóta tisztában vagy, hogy az MLM egy igen korrekt jövedelemszerező alapelvek szerint működő vállalkozási forma.

Nyilvánvaló, hogy egy üzleti vállalkozás valamennyi fontos feltételei közül, az anyagi eredményességre a legnagyobb hatást, a SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS hívatott gyakorolni.

Én is folyamatosan megvásárolom a legújabb tréninganyagokat és különféle szakmai folyóiratokra és tanfolyamokra fizetek elő, mivel tisztában vagyok azzal, hogy rendszeres képzés nélkül az ember megtorpan az elébe kerülő akadálynál, és képtelen tovább haladni.
A "munkaidőm" jelentős hányadát szentelem mentoraim hírlevelei olvasásának, szakkönyvek tanulmányozásának és az internetes közösségekben hozzáférhető, értékes szakmai információforrások felkutatásának, tesztelésének.

Emiatt követem a nálam sokkal eredményesebb MLM-ezőket és igyekszem kapcsolatba kerülni velük, hogy minél többet tanulhassak tőlük.

Erre bíztatlak téged is, ha szeretnéd az MLM vállalkozásod felépítését felgyorsítani.

Az, amit a legsikeresebb Online MLM-ezők ma már világosan látnak, a következő: Ennek az iparágnak (is) a jövőjét a TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉS fogja rendkívüli módon befolyásolni. Nincs mese, meg kell barátkozni az új WEB 2.0-ás eszközök és módszerek minél szélesebb körű és hatékony használatával!

A gondot mostanában az jelenti, hogy... legtöbben leragadnak egy-egy olyan eszköz, mint pl. az autoreszponder, SEO, PPC vagy a blog alkalmazásánál, és nem képesek a különféle komponenseket egymásra építve, egy eredményes STRATÉGIÁT követve, rendszerben alkalmazni.

Akinek még nem volt alkalma megtapasztalni, hogy milyen érzés az, amikor naponta "futószalagon" automatikusan jelentkeznek a valóban komoly érdeklődők (kezdetben 2-3, majd később ennek többszöröse) az még nem mondhatja el, hogy megtalálta a módszert önmaga teljes "felszabadítására". Arra, hogy szószerint azt tehesse, amihez éppen kedve van.

Hidd el, hogy ez legalább olyan érzés, mint amikor az ember megtanul úszni, és biztos benne, hogy bármilyen mély vízben is képes a felszínen maradni. Az pedig már csak edzettségi állapot kérdése, hogy mikor vághat neki akár a Balaton átúszásának, ami képletesen megfelelhet egy sikeres MLM hálózat felépítésének.

Az internetet érdemes tényleg komolyan venni, hiszen a világon egyszerűen lehetetlen még egy olyan médiumot találni, amelyen már jelenleg is hatalmasabb jövedelmek képződnének.

Amennyiben szeretnéd mesteri módon elsajátítani az online marketingeszközök és stratégiák alkalmazását, és a XXI. század korszerű, jövedelemszerző módszerét alkalmazók közé akarsz bekerülni, akkor javaslom, hogy fogadd el a segítségemet, és takaríts meg magadnak nem kevés időt, fáradtságot és pénzt!

Az elmúlt években az online MLM-ben én már jónéhány hibát elkövettem, és drágán meg is fizettem értük, amelyektől te természetesen megkímélheted magad.

A tapasztalataimat és másoktól átvett eredményes megoldásokat egy e-bookban foglaltam össze, amely számodra is megkönnyítheti az MLM vállalkozásodban létező akadályok leküzdését.

http://mlmsikertitkok.hu/online-mlm-2-0.htm

Tudom, hogy az interneten ma már rengeteg információ áll rendelkezésre, bármilyen témáról legyen is szó. A gondot "csupán" az jelenti, hogy a bő választéknak a legjobb esetben is csak az 5 %-a képvisel valóban használható igazi értéket. Ennek az 5 %-nak a felkutatása azonban nem kis feladatot jelent...

Rengeteg időt spórolhatunk meg magunknak, ha a valódi értéket képviselő, és számunkra a leginkább megfelelő forrásokra csatlakozunk rá. Azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mely forrásokból "táplálkozik". Ebben egy szponzor segítsége felbecsülhetetlen értéket jelenthet.

Egy dolog azonban, minden kétséget kizáróan biztos!

Az MLM vállalkozásod sikerének kulcsa a TE kezedben van, hiszen:

"Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben az,
ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők."
(Arie De Geus)

Nincsenek megjegyzések: