Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2008. december 31., szerda

6 tipp arra, hogy 2009 legyen életed eddigi legjobb éve!

Most a jövő évi célok megtervezése idején jól jön néhány TIPP annak érdekében, hogy 2009 valóban az életünk eddigi legjobb éve legyen! Íme az ajánlatom:

1.) Kezdj bele egy otthonról végezhető saját vállalkozásba! Az Online MLM egy jó választás lehet, mivel a gazdaság válságbiztos iparágai között vezető helyet foglal el. Ez a szakma az eddigi történelmében már számtalanszor bebizonyította, hogy gyengén fejlelett gazdaságokban is gyors növekedésre képes. Az Online MLM egy másik előnye még az, hogy mindössze 60.000 – 80.000 Ft indulótőkével, és részmunkaidőben végezve is elkezdhető.

2.) Végezz rendszeres testmozgást! Gyalogolj, kocogj, fuss, táncolj, sportolj egy csapatban, vagy végezz tornagyakorlatokat... szinte mindegy, hogy milyen mozgásformát választasz, a lényeg a rendszeres testmozgáson van. Közismert, hogy a testmozgás önmagában nem okoz testsúlycsökkenést, a hiánya viszont garantáltan elhízáshoz vezet. Az ideális testsúlyunk megtartása nemcsak esztétikai kérdés, hanem kulcs az optimális egészségi állapotunk megőrzéséhez, valamint az életminőségünk és életkilátásaink javításához!

3.) Fogyassz rendszeresen, több teljes tápértékű "élő" élelmiszert! Ne dőlj be a szintetikus vitaminokkal "felturbózott" szupertáplálékoknak! Keresd a friss zöldségeket és gyümölcsöket, és ne feledkezz meg arról sem, hogy az étrendkiegészítők között ma már találhatsz olyanokat is, amelyek nem csak kiegészítésként szolgálnak, hanem akár főételként is fogyaszthatók.

4.) Teremts minél több baráti kapcsolatot! Helyezd a kapcsolatteremtést az értékrended csúcsára és szervezd köré az életed! Az élet túl rövid ahhoz, hogy megfeledkezzünk azokról, akik fontos szerepet töltenek be az életünkben. Ennek érdekében mozogj otthonosan az egyre gyarapodó internetes közösségekben! Ha nem kezdesz el kapcsolatokat építeni, meglehet, hogy hamarosan már munkád sem lesz...

5.) Fejleszd magad! Hozd létre önmagadnak egy jobb változatát! Olvass többet, hallgass pozitív beállítottságot sugárzó hangfelvételeket és nézz minél több ilyen videót! Tanulmányozd az önerejükből jólétüket megteremtő sikeres emberek gondolkodási szokásait és viselkedését! Keress magadnak egy jó mentort!

6.) Legyél kitartó az erőfeszítéseidben! "A tehetség, a képzés és a zsenialitás nem elegendő ahhoz, hogy igazán sikeres legyen az ember. A kitartás az, ami az emberi faj problémáit eddig megoldotta, és a jövőben is meg fogja oldani."(Calvin Coolidge) Az elkötelezettség, a kiválóságra törekvés egy adott területen, valamint a rendületlen kitartás, ezek a siker elérésének legfontosabb feltételei. Ha igazán koncentrálni akarsz a jelenlegi céljaid és terveid elérésére, akkor nincs értelme mellettük más dolgokra is odafigyelned.

Ráadás Tipp: Amikor tevékenykedsz, csináld azt, mindenkinél többet beleadva! Amikor pihensz, valóban azt tedd, hiszen igazán megérdemled!

Nincsenek megjegyzések: