Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2008. november 11., kedd

Ötpontos Online MLM üzleti terv

Most egy vonzó marketing alapelvek szerint megalkotott MLM ÜZLETI TERVET szeretnék a figyelmedbe ajánlani.

1.) Építs egy adatbázist (e-mail címlistát) az érdeklődőidből. Ezt különféle online marketinges módszerekkel csinálhatod meg.

2.) Az érdeklődőid jelentkeztetése során már tegyél szert készpénz jövedelemre. Ehhez különféle infó-termékeket vagy szoftvereket használhatsz fel értékesítésre és tovább ajánlásra (partner programok keretében), és így szó szerint módodban áll megfizettetni az érdeklődőiddel a veled való kapcsolatfelvételt. Ezt a módszert az MLM SikerTITKOK című e-bookomban részletesen bemutatom.

3.) Használj automata e-mailküldő programot, ezáltal lehetőséged lesz magasan kvalifikált érdeklődőket is magadhoz vonzani. Figyelj arra, hogy az e-mailjeidben mindig legyen olyan értékes tartalom, amit az olvasók is annak tekintenek.

4.) Szolgálj értékes tanácsokkal és információkkal a veled kapcsolatot felvevő személyeknek, hogy ők még inkább akarjanak veled megismerkedni. Soha sem a saját "menetrendedet" igyekezz az érdeklődőidre ráerőltetni.

Abban segíts nekik a megoldásoddal, amire a jelenlegi problémájukban leginkább szükségük van. Ez minden bizonnyal az általad forgalmazott termék és a hozzá kapcsolt szolgáltatásod fogja együtt számukra biztosítani. Természetesen a reménybeli munkatársaid esetében ez speciális segítségnyújtás formájában ölthet testet, ami az online marketing eszközök és stratégiák alkalmazását jelenti.

5.) Folyamatosan képezd magad úgy az online eszközök használata, mint az emberekhez értés tudománya területén egyaránt. Ennek lesz majd köszönhető, az egyre jobban megfelelő adottságokkal rendelkező munkatársjelöltek csatlakozása a hálózatodhoz.


"Az MLM válalatok közötti verseny a jövőben leginkább
nem a termékek és szolgáltatások minőségén, hanem a termékforgalmazók szakértelmén, rátermettségén és az általuk alkalmazott eszközök és módszerek hatékonyságán fog eldőlni."
(Kajárik Béla)

Nincsenek megjegyzések: