Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2008. augusztus 11., hétfő

HOGYAN keressünk KÖNNYEN pénzt az MLM-ben?

Tényleg van egy KÖNNYŰ mód arra, hogyan kell pénzt keresni az MLM-ben?

Nos, az igazság az, hogy valóban van egy könnyebb módja a pénzkeresésnek és az üzletépítésnek annál, mint amit a legtöbben csinálnak, és amit az MLM-ezőknek tanítanak, – de nagy a valószínűsége annak, hogy te ezt a módszert nem ismered.

Akkor most első lépésben határozzuk meg a NEHÉZ módszert, hogy minél előbb megtudd, mit kell abbahagynod és elkerülnöd a jövőben, aztán majd bemutatom a KÖNNYEBB módszert is.

A nehéz módszer az, amit a legtöbben csinálnak – ELSŐRE felajánlani az embereknek az üzleti lehetőséget, mihelyt kapcsolatba kerülnek velük. A másik változata ennek a módszernek az, hogy mindjárt az üzleti lehetőséget reklámozva kezdeményezik a jelöltekkel a beszélgetésünket.

Most persze azt mondhatod, hogy "Éppen ez az a módszer, ahogyan te is elképzeled a hálózatod felépítését és a munkatársak toborzását, ugye így van? Miért ne lehetne a jelölteknek mindjárt az elején felajánlani az üzleti lehetőséget, amikor éppen, hogy csak összeismerkedtünk velük?"

A helyzet az, hogy ez a gondolkodás igaz is meg nem is – mivel nem szűkölködünk az MLM lehetőségekben, és ha az emberek VALÓBAN egy lehetőséget akarnak maguknak találni – akkor elkezdik azt keresni és maguktól is rá fognak találni, amikor ez nekik leginkább megfelel, és ANÉLKÜL, hogy bármiféle MLM-ező meggyőzésére szükségük lenne, az ILLETŐHÖZ való csatlakozás előnyeiről!

Neked csak arra érdemes törekedni, hogy megfelelően legyél pozícionálva, és amikor majd hozzálátnak az érdeklődők a keresésnek könnyen RÁD találhassanak.

Ha tehát ez a nehéz módszer, akkor melyik a KÖNNYŰ?

A könnyű módszer az, amit a tömeg NEM csinál – és a lényeg az, hogy bármi mással érdemes indítani a beszélgetést, csak nem az MLM üzleti lehetőséggel.

Olyan dolgokról van szó, amiket a jelöltek meg akarnak maguknak szerezni, szükségük van rájuk és hajlandók is jól megfizetni értük MOST mindjárt azért, hogy az üzleti vállalkozásukat minél korábban sikerrel építhessék.

Megfelelően értékes dolgok eladásával az AZONNALI szükségletük kielégítésére nyílik ezáltal lehetőség, még mielőtt az MLM vállalkozás felkínálására sor kerülne.

Ilyen dolgokra gondolok, mint , a hatékony marketing tanfolyamok, üzletépítő eszközök, képzések, információk, és értéket képviselő tananyagok, stb.
Vállalatok és üzleti lehetőségek jönnek-mennek, de ezekre a dolgokra mindig szükség lesz!

Ezáltal lehetőség nyílik köztünk és a jelöltjeink közötti bizalom kiépítésére, hiszen az azonnali szükségleteik kielégítését sikerült megkönnyítenünk nekik anélkül, hogy a torkukon igyekeztünk volna leerőltetni az MLM ajánlatunkat, hasonlóan, mint ahogyan azt az MLM-ezők túlnyomó többsége teszi.

Így már az elején pénzt kaphatunk, mielőtt az érdeklődőink megvizsgálták volna az üzleti ajánlatunkat.

Tehát az erőfeszítéseinkért cserébe fizetést kapunk, és egyúttal kapcsolatot is teremtünk az érdeklődőinkkel.

Aztán az érdeklődők vissza fognak térni és megkérdezik majd, hogy milyen MLM tevékenységgel foglalkozunk, és szívesen csatlakoznak hozzánk, mivel ELŐBB mi azt adtuk nekik, amire szükségük volt, és anélkül, hogy rá akartuk volna venni őket az MLM üzleti vállalkozásunkhoz való csatlakozásra.

Abban az esetben, ha egy megfelelően kialakított e-mail hírlevél sorozattal dolgozol, ők igyekeznek majd a kapcsolatot veled fenntartani, és az ajánlatodat elfogadva szívesen fognak csatlakozni az MLM vállalkozásodhoz.



Nincsenek megjegyzések: