Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2008. április 14., hétfő

Hogyan segítsünk VALÓBAN az embereknek az MLM-ben?


Valamennyi MLM-ező nagyon jól ismeri Zig ZIGLAR népszerű - szállóigévé - vált mondását:

"Mindent megkaphatsz az életben, ha másoknak is segítesz megszerezni mindazt, amit ők magunknak szeretnének."

Ez így világos és érthető.
Felmerül azonban egy kérdés:

"Hogyan tudom megállapítani azt, hogy a lehető legjobb módon segítek-e az embereknek, hogyan győződhetek meg arról, hogy a munkatárs jelöltjeimnek tényleg olyan megoldást kínálok-e fel, ami valódi versenyelőnyt fog számukra képezni, és igazi esélyt ad nekik a sikerre?"

Úgy vélem, hogy legalább két (2) fontos dolog van, amit biztosítanunk szükséges úgy a munkatárs jelöltjeink, mint a hálózatunk munkatársai számára, tevékenységük minél sikeresebb elősegítése érdekében:

Először is megfelelő képzésben kell tudnunk őket részesíteni arra vonatkozóan, HOGYAN lehet egy MLM vállalkozást eredményesen működtetni, felhasználva olyan, napjainkban is működőképes, bevált marketing alapelveket, amelyek egyaránt mágnesként vonzzák az érdeklődőket úgy az MLM üzleti lehetőségünkhöz, mint a hálózatunkban tevékenykedő munkatársainkhoz.

Ha neked még nem sikerült eddig a fenti alapelveknek megfelelő képzésben részesülnöd, érdemes ráhajtanod, hogy minél előbb képes legyél EZT A FAJTA képzést biztosítani az embereidnek. Az interneten egyre bővülő választék kezd rendelkezésre állni ebben a témakörben.

Másodszor, képesnek kell lennünk ellátni a jelentkezőinket egy üzletépítő rendszerrel, egy MLM vállalttal, stb. amelyek alkalmasak a hatástöbbszörözés minél hatékonyabb kihasználásának biztosítására úgy az erőfeszítéseink kamatoztatása, mint a jövedelemszerzés területén.

Megfigyelhető, hogy nem mindegyik MLM üzleti lehetőség és vállalat kínál fel azonosan optimális feltételeket, a hatástöbbszörözésben rejlő előnyök kihasználására, amelyekre nekünk és a hálózatunkban tevékenykedőknek egyaránt nagy szükségünk van.

Észrevehetjük, hogy napjainkban egyre többen vannak már olyan MLM-ezők, akik ugyanannyi időt töltenek el az MLM vállalkozásukban mint mi, de két- háromszor több jövedelemre tesznek szert hozzánk képest, csupán azért, mert az adott vállalat, illetve az általuk alkalmazott módszerek jóval hatékonyabb hatástöbbszörözést tesznek lehetővé, mint amivel mi jelenleg dolgozunk.

Tehát akkor hogyan tudunk VALÓBAN segíteni az embereinknek?

Egyszerűen biztosítani egy MLM vállalkozás "lehetőségét" - bármilyen MLM vállalt esetében - ma már számukra nem jelent valódi segítséget.

Ahhoz, hogy VALÓBAN segítséggel szolgálhass a jelentkezőidnek, biztosnak kell lenned abban, hogy egy olyan vállalkozási rendszert tudsz nekik ajánlani, amelyik tényleg eredményesen használja ki a hatástöbbszörözés előnyeit, és megkönnyíti számukra a kapcsolatteremtést és a siker mielőbbi elérését. Ha képtelen vagy ezeket a jelentkezőidnek felkínálni - biztos lehetsz abban, hogy mások ezt meg fogják tenni - és neked csak a csalódás marad, miközben mások könnyedén fognak sikert sikerre halmozni.

EZEN a CÍMEN korábbi hírleveleimből egy összeállítást helyeztem el, amivel szeretném megkönnyíteni a napjaink megváltozott feltételei között is sikeres MLM-ezők "észjárásának" elsajátítását.

"A jövőben azok fognak jómódban élni, akik képesek lesznek gondolkodásmódjukat megváltoztatni, és céljaik megvalósítása érdekében, erősségeikre építve, önmagukat átképezni."

Nincsenek megjegyzések: