Tippek, ötletek, meglátások MLM-ezőknek

2010. július 11., vasárnap

Új MLM trend: Előregisztráció most induló MLM hálózatokba

Néhány éve már, hogy nálunk is felbukkantak olyan „új generációs MLM vállalatok”, akik a nyereségszerzésnek – itthon még újnak számító – változatát alkalmazzák! – sikerrel…

Hallottál már olyanról, hogy GEM sziget? Vagy tudod-e, hogy mi a ZenZuu?

Megsúghatom: Mostanában létrehozott, új MLM cégekről van szó!

Ezeknek és a hozzájuk hasonló MLM cégeknek egy újfajta módszerük van: Több hónapig is eltartó ELŐREGISZTRÁCIÓVAL történő indulás, és a nyitást követő „aratás”! Nagy hűhóval beharangozzák az indulásukat, hogy aztán – rövid időn belül – szép csendben eltűnjenek a feledés homályában… (A fent említett két “lehetőségről” ma már egyre kevesebbet lehet hallani, pedig milyen ígéretesnek tűntek még néhány éve, amikor tömegek regisztráltak be hozzájuk!)

A kérdés az, hogy: Miért van ez így?

Pontosabban, mit tehetnek az emberek, hogy ne csatlakozzanak egy olyan MLM céghez, amelyik amilyen gyorsan felbukkan, olyan gyorsan el is tűnik a süllyesztőben?

Az MLM vállaltok gyakorlatában mindig is fontos szerepet játszott a jól előkészített beindulás, és a kellő „lendületvétel”. A mostanában induló MLM cégek többségénél azonban van egy probléma, ez a lendületvétel általában az első napokban szokott tetőzni…

A napokban olvastam Dale Calvert legújabb hírlevelében erről a témáról, és most szeretnék Veled is megosztani ezzel kapcsolatban néhány felismerést.

Dale szerint, egy tipikus MLM vállalati NYITÁS napjainkban a következő módon történik:

1. Lépés: Tapasztalt MLM termékforgalmazó mesterek szerződtetése

Széles körben ma még ismeretlen tény az, hogy az MLM vállalat általában 5 – 10 „MLM termékforgalmazó mesterrel” egy szerződést köt, melyben egy adott időtartamra meghatározott havi fizetést garantál nekik. Ők lesznek a profi “kedvcsinálók”, akik majd behozzák az embereket!
Dale már 10 éve részben nyugdíjba vonult, de mint cégtulajdonos, még ma is havonta kap ilyen ajánlatokat. „Szerintem több féle módon is nézhetjük ezeket az ajánlatokat” – mondja Dale. „Én úgy vélem, hogy mindenkinek ugyanabból a helyzetből kiindulva kellene elkezdenie az MLM vállalkozását, és ha te annyira jó vagy, mint amilyennek hiszed magad, akkor nincs szükséged semmilyen külön megállapodásra.”

A cikk folytatását ITT olvashatod.

Nincsenek megjegyzések: